Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Drömmar och drömtydning

Vattendröm

2011-11-29 16:41 #0 av: suddis

Drömde i natt att jag skulle korsa ett hav,satte mig på en gammal trästock med benen på var sida.trodde trästocken skulle sjunka,men den sjönk bara ner till midjan. när jag väl kom iland så hade jag passerat drivande isflak och byxorna var inte det minsta blöta och allting var så glatt på land och solen var i topp.Glad

Känns som att jag kommer att komma över en hel del personliga saker som jag har oroat mig över. men vad sjutton betyder torra byxor i vatten!är det någon som har någon möjlig förklaring.

Föresten så är jag ny här på sajten om någon undrar.Flört

 

Anmäl
2011-11-29 17:06 #1 av: [Ravenna]

Välkommen hit först och främst! Glad

Kläder i drömmar symboliserar ofta de olika roller vi tar på oss i livet, vilken bild vi har av oss själva, vilka vi vill vara och vad vi vill visa utåt.

Torra byxor i vatten...jag tolkar det som att du tar dig igenom/möter dina känslor (vattnet) eller känslomässiga utmaningar (färden över vattnet) utan att din självbild påverkas.

 

Min hemsida Katten & Kvasten - helande, häxkonst, tarot


Anmäl
2011-11-29 17:52 #2 av: suddis

Ja det är nog mycket riktigt så att jag kände mig självsäker,för vid närmaste eftertanke så kände jag mig inte ett dugg orolig över färden utan allt var bara ett lugn.annars hade jag nog trillat av stocken och blivit blöt.

Tack för tolkningen Ravenna.Glad

Anmäl
2011-11-30 12:41 #3 av: [Ravenna]

Varsågod. Glad

Min hemsida Katten & Kvasten - helande, häxkonst, tarot


Anmäl
2012-06-24 18:00 #4 av: Stella_1992

I mina drömmar står vatten för känslor och att du tar dig över vattnet på endast en trästock, betyder för mig att du har gjort/klarat av någonting som varit svårt eller "kommit över" svårigheter och nu är över på andra sidan och att dhar klarat det bra.

Mv

Stella

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.