Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (6) Senaste inläggen Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Länkar Meditation och avslappning

Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Meditation och avslappning

Bra tips på Mediteringsmusik?

2010-12-01 15:58 #0 av: Anglarnasvingar

Jag har fått hört så många ggr att jag behöver gå ner i varv både för mig själv men också för att jag skall kunna lyssna av min egna miljö.

Det finns oändligt mkt musik av typen meditation och jag är ny inom detta men genom Smärtrehabiliteringen så lärde jag mig väldigt ingående om Mindfulness??

 

Kan någon ge mig tips????

 

Tackar på förhand!!

Änglarnasvingar

Anmäl
2010-12-01 22:07 #1 av: [GunillaR]

Det finns ju en uppsjö av olika sorters meditationsmusik. Mitt råd är att du söker på Youtube och ser om där är något som faller dig i smaken.

Butiker som säljer kristaller/stenar och tarotkort brukar också ha ett visst utbud på meditationsmusik.

vattumannen har ett visst utbud

 

 

Anmäl
2010-12-02 19:50 #2 av: Pagan

Kolla efter music från Brain Sync eller Hemi Sync mycket bra och en hel del att välja på. Kolla på you tube kanske innan så du kan lyssna innan du bestämmer dig.

Anmäl
2010-12-02 20:35 #3 av: Anglarnasvingar

Tack till Er båda för tipsen!

 

Nu skall jag titta vidare på You Tube för meditationsmusiken!!

 

Kram till Er från mig<3

Anmäl
2010-12-02 20:42 #4 av: Pagan

Brain sync har en guidad meditation som heter the secret universal mind - Kelly Howell heter hon som talar och hennes röst är underbar.

Anmäl
2010-12-03 20:33 #5 av: Hellas

Det här är min absoluta favorit kompositör just nu då det handlar om Meditation och Relax musik.

Jag har 5 eller om det är 6 av hans CD skivor och jag fullkomligt drunknar i allihop *Ler*.

En skiva är för meditation, en har jag till healing och den här brukar jag använda till MUG tillfällena.

Det som jag använder till meditation har jag lyssnat på i flera år så idag räcker det med att bara höra de första tonerna så är man på väg ut i perferin.

//Hellas Medarbetare på http://spiritualism.ifokus.se/
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.