Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Energier och krafter

Pendeln

2010-01-04 22:17 #0 av: [GunillaR]

Att använda sig av en pendel är faktiskt ett av världens äldsta spådomsredskap. Man kan använda sig av pendeln för att hitta försvunna saker, ja man kan till och med få hjälp med att investera och vinna pengar! Här får vi en liten redogörelse över hur en av våra medlemmar, Pagan, använder sig av sin pendel. Tack så mycket Pagan för att du tog dig tid :-)

plutt.png

Min pendel roterar medsols för ja, och motsols för nej. Den kan också förstärka sitt nej med att bli stum och tung och vill liksom dunsa nedåt. För att få fram hur din pendel svarar är i sig ganska lätt, men ställer du för "dumma" frågor så kan pendeln lätt bli förvirrad. Den tycks undra om du inte vet vad du själv heter, eller om du är kvinna eller man. Jag övade mig på olika saker jag tycker smakar gott, saker jag tycker om att göra. Exempelvis "tycker jag om jordgubbar?" och pendlade över jordgubbar. "Tycker jag om att bada?"Jag övade på olika saker jag lagt i askar mm, ligger det en ametist i lådan?

Du kan använda pendeln genom att leta upp saker du slarvat bort. Nycklarna ligger inte på hallbordet; ställ dig i hallen och fråga pendeln om du ska gå höger eller vänster, pendeln kan behöva flera frågor innan du finner dina nycklar på handfatet eller som i mitt fall i kylskåpet!!

Jag har samlat på mig en del kristaller och tumlade stenar. Jag använder pendeln dagligen för att välja ut den sten som kan hjälpa mig under dagen.

Ofta vid olika valsituationer så skriver jag ned de alternativ jag står inför på ett papper och håller pendeln över skriften för att få vägledning. Om det är ett visst datum jag är intresserad av så håller jag pendeln över almanackan, ställer min fråga och pendlar dag för dag. I dessa fall så är pendeln helt stum och känns tung fram till dess att jag är framme på "rätt" dag.

Jag har använt mig av pendeln ett bra tag nu och jag känner att jag och pendeln förstår varandra mer och mer. I början så kunde jag vara lite osäker på om jag kanske påverkade den omedvetet, men nu känner jag att den är ett redskap och inte enbart en förlängning av mig. Jag vårdar min pendel väl och ingen annan får röra den.(inte mina stenar eller kristaller heller för den delen) Jag renar den i saltkristaller och den får ofta vila på ett ametistkluster, eller som nu de två nätterna runt nyår, fick den vila i månskenet och "ladda"

Jag fick en tik för 18 månader sedan av en släkting som tröttnat på henne. Hon ansåg att hunden var slö och oengagerad. Efter en tid hos oss kunde jag konstatera att hon hade värk runt bäckenområdet. Jag pendlade henne och masserade henne och var även hos en hundfysioterapeut som bekräftade mina misstankar. Det visade sig att tiken haft värk sedan sin förlossning mer än ett halvår tidigare och då är det ju inte konstigt att hon betedde sig slött och engagerat. Sedan dess har jag pendlat och successivt kunnat öka på motionen. Pendeln har även hjälpt mig att finna rätt foder, så nu har hennes päls och doft blivit mycket bättre. Nu är hon med överallt och är en glad tjej med hur mycket glädje som helst i kroppen.

Vidare har jag pendlat olika hälsokostpreparat på min familj med gott resultat. Jag skulle nog lätt kunnat förköpa mig på allt som hälsokosten erbjuder. Jag har inte köpt hem massa burkar, utan nöjt mig med att fråga pendeln genom att hålla den över reklamen samtidigt som jag håller mitt barn i axeln eller i handen. "Är dessa vitaminer något som "Sara" behöver" Har jag haft vitaminerna hemma så har "Sara" fått ha några i handen och jag pendlar då över hennes hand.

För ett tag sedan var jag bjuden på en fest. Jag hade känt mig ganska låg under veckan och hade en hel del skäl till att stanna hemma. Jag kände bara ett fåtal som skulle vara där och det skulle bli en del besvär med att finna lift hem. Jag frågade då pendeln om jag skulle få en trevlig kväll om jag gick på festen och fick ett livligt ja svar. Jag hade en riktigt minnesvärd kväll och är i efterhand jätteglad över att jag gick.

Vissa förespråkar bl.a. olika kristaller eller kvarts när pendeln ska användas till healing, andra att metall är bra till mer konkreta ändamål. Detta kan jag inte svara på då jag använder både mässing och bergskristall och det brukar falla sig naturligt när jag ska använda den ene eller den andra.

Jag hoppas att jag lyckats inspirera Er till att ta hjälp av pendeln. Dess användningsområde är ju obegränsat. Lycka till!

pendel.png

 

Pagan den 4 januari 2010

 

 

Anmäl
2010-01-04 22:49 #1 av: Soffe

Tack för en intressant artikel och intervju :-) Jag har provat min pendel många ggr om, men kommer inte helt överens med den.

Anmäl
2010-01-04 22:51 #2 av: Magnea

Tack Pagan! Vilken intressant artikel! Nu ska jag se om jag kan hitta min pendel som jag fick för 11 år sedan men som jag inte använder. Jag minns inte ens om den är gjord i kristall eller metall! Ska bli spännande att se om jag får kontakt med den :)

Anmäl
2010-01-04 22:52 #3 av: MaMaMade

Tack Pagan! Det var intressant o mkt lärorikt för mig som har en mkt vag aning om vad en pendel är. Kyss

Anmäl
2010-01-05 00:22 #4 av: [Camio]

Mycket bra artikel, tack för den :)

Anmäl
2010-01-05 00:50 #5 av: [GunillaR]

Jag tror nästan att Pegan kan ganska mycket om pendeln, så för dem som inte vet något alls och är intresserade, tycker jag absolut de ska fråga.

Det finns säkert litteratur att köpa om pendeln. Ska se om jag kan leta rätt på några.

http://www.vattumannen.se/Category.aspx?CatID=224

http://www.vattumannen.se/Category.aspx?CatID=214

Kolla runt på länkarna som ni hittar på sajten, där finns några inköpsställen där det alldeles säkert finns både pendlar och litteratur.

 

Anmäl
2010-01-05 18:58 #6 av: Skogselva

Både stengården och tarotkatten har billiga pendlar Flört

Pernilla, värdinna för Månväsen ifokus och för Epoker ifokus. På månväsen kan ni just nu läsa om Den flygande holländaren, Spöken, m.m. och på Epoker finns att läsa om East India Trading Company och absint - men självklart mycket mer, bland annat stridvagnsspärrar och utdöda yrken!

Jag söker också medarbetare/artikelförfattare till båda sajterna. Är du intresserad av antingen Folktro eller Historia - eller kanske både och, så låt mig veta! Glad

Anmäl
2010-01-05 19:09 #7 av: Pagan

Hej och tack för er uppskattning. Var ute och kollade lite på priser och fann att healingshop.se hade jättebra priser på pendlar och 39:- i fast frakt. De hade en del annat som jag känner att jag "måste" ha oxå.

http://www.healingshop.se/

Anmäl
2010-01-05 19:20 #8 av: MaMaMade

O även annat som föll en smyckare/pärlare i smaken! Jättefina stenar! Glad

Anmäl
2010-01-05 20:32 #9 av: [GunillaR]

# 8 - Inget att tänka på, göra pendlar Flört ?

Anmäl
2010-01-05 21:12 #10 av: MaMaMade

Inte göra pendlar men fina stenar att infatta o göra till hängen. Glad

Anmäl
2010-01-05 21:39 #11 av: [GunillaR]

Men man kan ju använda en vacker sten och bara ha en enkel kedja på den.

Anmäl
2010-01-05 23:37 #12 av: Pagan

Att göra egen pendel är svårt...rätt längd på kedja/snöre, anpassa tyngd, så den är rätt fördelad...hm. Faktiskt svårare än man tror. Tror jag. Jag förstår tanken med att ha en som är självgjord. Välja en sten eller kristall som talar till dig, välja kedja och längd utifrån känsla...Så tänkte jag då jag gjorde mina runor, att min känsla och mitt jag kom fram i "tillverkningen" att de på så sätt skulle svara mer på mitt innersta. Jag valde träslag, sågade ned de grenar jag ville ha, (på redan nedtagen en - bonden skulle ha de grövre grenarna till stolpar. så jag gjorde ingen åverkan), anpassade storleken efter mitt eget tycke, ristade med lödkolv och smorde dem i mitt eget blod, talade till dem och uttalade varje runa "rätt" antal gånger och slutligen oljade jag in dem och sydde en fin påse att förvara dem i, allt detta för att känna att jag respekterade dem som representanter och för att göra dem till mina..jo, jag förstår precis hur du menar. Kram

Anmäl
2010-01-06 13:27 #13 av: [Linda-E]

Bra artikel. Ett tag använde jag min pendel ofta så jag blev helt snurrig, frågade om allt men nu har den legat och dammat i bokhyllan. Dags att ta fram den igen. Jag har en rosenkvartspendel.

Anmäl
2010-01-06 13:34 #14 av: Skogselva

#12 Min första pendel var ett gem i ett snöre, den var lättgjord iallafall och den fungerade, var jämt balanserad osv. Inte så fin kanske, men den sköte sitt jobb.

Man tager vad man haver för att säga som Kajsa Warg inte sade. Flört

Pernilla, värdinna för Månväsen ifokus och för Epoker ifokus. På månväsen kan ni just nu läsa om Den flygande holländaren, Spöken, m.m. och på Epoker finns att läsa om East India Trading Company och absint - men självklart mycket mer, bland annat stridvagnsspärrar och utdöda yrken!

Jag söker också medarbetare/artikelförfattare till båda sajterna. Är du intresserad av antingen Folktro eller Historia - eller kanske både och, så låt mig veta! Glad

Anmäl
2010-01-06 13:39 #15 av: [GunillaR]

Förr i tiden tog man en ring och hängde i ett hårstrå. I brist på långa hårstrån gick det bra med en tunn tråd. Då lät man ringen pendla över en gravid kvinnas mage för att se om det var en pojke eller flicka. Om det var en pojke så svängde den fram och tillbaka och om det var en flicka så gick den i cirkel.

Testa på er själva!

Anmäl
2010-01-08 16:30 #16 av: lolloann

Pagan, menar du att det måste vara en viss längd på kedjan som pendeln hänger i?

Jag har en pendel som kedjan gått av på ungefär mitt på, sen har jag en pendel som kedjan är hel på.

Men det är den som kedjan gått av på som jag använder mest.

Svar jag får av pendeln ( båda två) är inte alltid överensstämmande med verkligheten, men det tror jag inte beror på pendeln utan det beror nog på mig.

Kramar.

Anmäl
2010-01-08 16:52 #17 av: Pagan

Jag har förstått här att flera tycker att man mycket väl kan göra sin själv och att använda sig av vad som helst och är det så är det nog inte fel på din korta pendel. Eller känns den "fel" på grund av detta?

Jag "känner" på något sätt att det är viktigt att tyngd på hänge och längd på kedja är viktigt och att det är svårt att få till "rätta gravitationen" Å andra sidan så har jag sett pendlar med extremt långa kedjor som man snurrar upp på fingret så... Det kan ju vara en smakfråga kanske men om man håller med pincettgreppet så känns det ju mer troligt att man inte påverkar rörelsen lika mycket som man gör med att ha kedjan snurrad runt ett finger. Får du två olika svar på samma fråga beroende av vilken pendel du använder? Vilken av dem "känns" mer rätt? Har du tillräckligt med längd kvar för pendeln att rotera fritt?

Anmäl
2010-01-08 17:20 #18 av: lolloann

Pendeln kedjan gått av på känns mer rätt än den andra. Visst kan den kännas som att den har lite trögt att pendla runt och naturligtvis så blir det mindre rotationer på den. Men man kan iallafall klart se vilket svar den ger.

Det som är svårt är att det inte finns nån större knopp att hålla i utan den känns som den glider mellan fingrarna.

Svaren blir lika för samma fråga på båda pendlarna och svaren stämmer alltid på de frågor som jag redan vet svaret på själv. Som t ex har jag två barn? Svar: Nej. (Jag har tre).

Sen om jag frågar om jag får det jobb jag sökt, eller var har jag förlagt kuvertet med pengarna o.s.v då stämmer inte svaren, för det mesta, visar det sig sedan.

Nu använder jag inte pendeln varje dag eller varje vecka. Det kan faktiskt gå månader men jag gör alltid ren den och bär på den innan jag ska fråga nåt. Men jag är hemskt dålig på att sätta mig och söka ro också innan användandet. Men jag ycker egentligen inte att det ska behövas heller.

Sen tror jag ju ändå att om det är nåt jag gärna vill att den ska svara ja på så gör den det. Undermedvetet tänker jag ja, och då blir det det svaret.

Det skulle kanske gå att byta ut kedjan, men tror du det måste vara i samma material?

Kramar.

Anmäl
2010-01-08 17:47 #19 av: Pagan

Jag tycker absolut att du ska byta kedjan till din kompis. Kanske till en silverkedja du har i gömmorna, som du kan anpassa till den ursprungliga längden. Eller kanske räcker det med att sätta en lite större silverring eller liknande i änden så du får bättre grepp. När det gäller pendelns svar; för mig var det ofta så att jag ställde en fråga och innan pendeln riktigt visade mig svaret så hade jag en förmåga att upprepa min fråga fast inte på exakt samma sätt..Kommer jag åka och bada i morgon? blev till  blir det bad i morgon?..Kanske gör du samma sak, detta gjorde både mig och pendeln förvirrade. Nu skriver jag ofta ned min fråga, om det känns angeläget och sedan säger jag det högt.

Anmäl
2010-02-19 22:33 #20 av: [GunillaR]

Puttar fram artikeln

Anmäl
2010-10-09 05:11 #21 av: Xanon

Jag satt och tänkte på det här med att rena pendeln. Jag renar med ett ametistkluster, men min pendel är även den av ametist. Behövs den renas då, eller renar den sig själv?

A dog may be man's best friend, but the horse wrote history.

Anmäl
2010-10-09 12:35 #22 av: Pagan

Ett kluster har ju många spetsar vilket gör att den kan sprida energi åt alla håll o kanter sas. Varje spets har en egen unik energi. Att din pendel är en ametist ger den inte en renade verkan som ett kluster. Jag brukar rena med jord, salvia, månen, saltvatten, stearinljus, eller ametistkluster. Bergskristall kan du också använda dig av, både renar och förstärker. Den kristallen är den enda du kan blanda med andra stenar.

Anmäl
2010-10-09 13:21 #23 av: Zynell

Väldigt intressant artikel!

Jag har själv använt pendel till och från i livet. Nu var det ett tag sedan och den här artikeln får mig att tänka att det behöver inte vara så som det står i artikeln.

Till exempel är ett NEJ för mig att pendel rör sig i ett sträck och är det ett JA så snurrar det runt. Är den osäker eller ett kanske så står den still. Fast nu var det, som sagt, ganska länge sedan jag använde den, så jag ska nog pröva igen. Skrattande

Jag har heller aldrig renat den. Gör inte det med mina tarot heller. Har aldrig riktigt känt att det är något välidgt nödvändigt. Men bör man gör det? Varför i sådant fall? Tycker att det fungerar bra utan denna process.

Anmäl
2010-10-09 13:32 #24 av: Pagan

Av olika skäl renar jag eller laddar. Ibland så kan jag känna att mitt "orakel" liksom tappat gnistan, eller känns lite matt om du förstår. Har jag gjort en läsning i tarot så vill jag rensa ur energierna från den. Eller om någon hållt i mina runor vid läggning eller så. Vid fullmåne brukar jag passa på att ladda genom att lägga stenar o annat som behöver laddas i ett fönster. När jag haft huset fullt av folk så vill jag gärna rena det dagen efter så enbart de energier som hör hit ska finnas här. Då går jag från rum till rum och renar med salvia, då passar jag på att rena mina orakel samtidigt. Sedan laddar jag dem med kraftord eller genom att förstärka deras inneboende krafter. Märker att jag blir lite mångordig, hoppas jag gjort mitt svar begripligt iallafall.Tungan ute

Anmäl
2010-10-09 13:42 #25 av: Zynell

#24 Tack för din förklaring. :) Förstår varför man bör göra det, men är det ett måste? Jag tycker inte riktigt att jag känner det behovet.

Anmäl
2010-10-09 14:15 #26 av: Pagan

Jag tycker att det är upp till var och en. Finns inga pekpinnar eller måsten. Det som känns bra för dig är oftast också det som är rätt för dig.

Anmäl
2010-10-09 23:21 #27 av: Elpida

Hmm, jag har ju köpt en pendel som bara ligger och väntar. Vet inte varför jag drar mig... kanske för att jag är så otålig och vill att saker och ting bara ska fungera direkt..Obestämd En uppgift att ta tag i imorgon kanske...Glad

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl
2010-10-10 00:33 #28 av: Zynell

När ni har ställt en fråga till pendeln, hur ofta har det visat sig vara rätt? Till exempel en fråga om framtiden, som ni inte kunnat veta svaret på, som sedan visade sig stämma?

Efter att ha läst den här tråden tog jag fram min pendel och började ställa frågor. En var "är jag glutenintolerant?" Svaret blev ja. Jag är just nu under pågående läkarundersökning och borde få svaret från läkaren inom kommande vecka. Ska bli intressant att se om pendeln har rätt. Glad

Anmäl
2010-10-10 02:13 #29 av: Pagan

Elpida: jag hade lite problem i början med min pendel. Tyckte att den var lite okonsekvent och ibland så vill den inte svara alls. Noll kommunikation. Då lade jag den i fullmånens sken över natten och sedan bar jag med mig den i BH:n i ett par dagar - det gjorde den till "min". Kanske kan du prova på det du oxå.

Nellie: jag använder min pendel ofta och mycket. Min uppfattning är att den svarar korrekt. Det är bara då jag ställer lite oprecisa frågor som den blir förvirrad. Blir den lite flummig så beror det oftast på mig själv. Då börjar jag om med "visa mig ja" och "visa mig nej" då är vi på banan igen.

Anmäl
2010-10-10 11:30 #30 av: Elpida

Lade ut alla mina stenar och pendeln i månskenet sist. Ska ha med mig den i bh:n till jobbet nästa vecka, så kanske jag hinner "känna" på den lite Skrattande

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl
2013-09-26 22:24 #31 av: [Sol69]

Läst denna artikel och tycker att den är värd att putta upp så andra ser den.. Tummen upp

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-12-22 18:11 #32 av: glorify

Vet inte om nån fortfarande följer den här tråden...men jag tar chansen och hakar på här! SkämtarJag har problem med min pendel...den vill inte röra på sig...den vibrerar lite längst ner och sen tvärstannar den! Har provat den vid flera tillfällen...utan framgång! Är det nån som vet vad som kan vara fel? Pendeln är gjord av Angelit...vet inte om det gör nån skillnad? Funderar

Anmäl
2013-12-22 19:02 #33 av: Tarotstollan

#32. Har du bett att den skall visa dig ja och nej först?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-12-22 23:42 #34 av: glorify

Ja det har jag...vet inte vad jag ska göra! Blev så glad när jag hittade en pendel i Angelit...och så fungerar den inte...eller så kanske det är jag som inte fungerar! SkämtarJag tar tacksamt emot tips! Glad


Anmäl
2013-12-22 23:54 #35 av: Tarotstollan

Ja du, tyvärr kan jag inte hjälpa dig!
För jag och pendlar fungerar inte alls ihop! Får inget utslag av någon av alla de 40 tal jag testat, inte ens min egen i bergskristall funkar!
Så jag hoppas att någon annan kan hjälpa dig.
Du har väl renat den?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-12-22 23:59 #36 av: glorify

Det är ju mycket möjligt att pendel inte fungerar för alla! Min andliga huvudguide tycker att jag ska hålla på med tarot...något jag inte vet nåt om! La en enkel stjärna idag (för att testa) och det visade tydligt min nuvarande situation...men det hade varit kul om pendeln hade fungerat...jag har renat den med vit salvia! Borde inte det räcka?

Anmäl
2013-12-23 00:07 #37 av: Tarotstollan

Ja du, ärligt talat det vet bara du själv. Det finns de som säger att man inte behöver rena någonting och det finns de som kör hur mycket rening som helst med solbad, fullmåneljus, rökelse, salvia, salt, nedgrävning i jord mm mm.
Du får känna efter själv, vad som passar dig bäst.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-12-23 00:27 #38 av: glorify

Jag har ingen aning! Det är som du säger när det där med rening...en del skriver att det inte behövs medans andra tycker att man ska göra världens cermoni! Vem vet...min pendel kanske vaknar till liv när jag minst anar det! :-)

Anmäl
2013-12-23 00:40 #39 av: Tarotstollan

Ja, har den funkat för dig förut så borde den ju funka igen. Du kanske kan fråga din guide varför den inte funkar?

Angående tarotkort, så lär man sig inte dem på en kafferast. Det är bara att läsa, lägga, fundera och öva, öva.......

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-12-23 00:48 #40 av: glorify

Näe min pendel har aldrig fungerat! Men jag kommer fortsätta testa den med jämna mellanrum! Annars får jag väl göra som nån skrev...när man hittar en pendel som man är intresserad av så ska man hålla den i handen och blunda...känns det som man faller bakåt ska man INTE välja den...och känns det som man faller framåt ska det visst vara bra! :-)

Anmäl
2013-12-23 02:01 #41 av: Tarotstollan

Ok, det har jag hört förut men aldrig testat själv. Fast jag har ju testat pendlar istället!Skrattar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-12-18 08:37 #42 av: Sagaliten

Uppuffningbar och högaktuell för mig som försöker få rätt på detta.
Skrev en kommentar i tråden "lite information om pendling" så vet inte om jag ska återupprepa det här.
Men kan i korta drag säga att de är renade, bor under huvudkudden, mediterar och öppnar upp (om jag nu lyckas?) och sen säger jag hej och frågar om det finns någon med mig, följt av vill du visa mig ett ja, sen ett nej, och händer aldrig ett dugg annat än att den gungar lite. Avslutar ändå alltid med att tacka för tiden och säga farväl och att du ska få återgå till ditt.

Vill så gärna och vet inte om jag blockerar mig just därför
Tips mottages gärna 😊
Superbra artikel förresten och lärt mig nu att jag inte ska fråga om mitt namn i alla fall  Googla och då har det kommit upp som exempelfråga, men som sagt, inget händer oavsett vad jag säger eller gör verkar det som.

Anmäl
2015-12-18 14:12 #43 av: Amandla

#42 Låter som att du gör vad du "ska" men jag kan säga att för mig funkar inte pendeln heller. Varför vet jag inte, men jag får inga vettiga svar alls. Lipar

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2015-12-18 16:13 #44 av: Sagaliten

Men Amandal, får du den att pendla så den snurrar? Eller e din oxå bara helt stilla bortsett från lite skak och gung?

Anmäl
2015-12-18 17:05 #45 av: Amandla

Jodå, den snurrar värre än värst men den kan svara JA på allt jag frågar, eller precis lika gärna NEJ på allt... jag ser ingen större vits med att fortsätta Galen

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2015-12-19 09:08 #46 av: katsy

Jag försöker oxå få igång min pendel men det är så svaga rörelser att det nästan står helt stilla, tänker att jag bara är darrig på handen...
Kan det vara att jag är för stressad och vill för mycket att det bara ska fungera?
Har haft den ett tag och den har legat bland mina andra stenar och pärlor som ska bli smycke men nu har jag gått runt med den i fickan hela veckan och tänker att den borde känna av "mig"

Anmäl
2015-12-20 01:54 #47 av: Sagaliten

Okej Amandla, då händer det ju i alla fall något hos dig 😂
Men förstår att det inte fortsätts under de omständigheterna.

Min e bara still, precis som Katsy

Och normalt skulle jag inte låta någon använda mina stenar men för skoj skull så testade en kompis som är väldigt "öppen" den och för henne svajade det på som sören men inget för mig inte 😕
Är jag som inte fungerar 😁

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.