Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Energier och krafter

Tecken - del 1

2010-11-04 15:14 #0 av: [GunillaR]

Kanske vi inte är medvetna om detta, och inte i vår stressade vardag, men hela tiden så kommer det tecken från Universum till oss. Det kan vara våra guider som skickar tecken, men det kan också vara vi själva som helt omedvetet skickar iväg en bön eller önskan om en vägledning. Vi får ständigt tecken både från de högre energierna i andevärlden och från våra avlidna nära och kära – de som ännu inte gått vidare till högre energier. Tyvärr så missar vi för det mesta de tecken som skickas till oss.

 

Tecken_art.jpg

 

När vi människor levde närmare naturen och innan våra religioner började styra oss, så levde vi med tecken och budskap i vardagen. Människorna förr visste hur de skulle tolka olika tecken, såsom varsel och förebud. Man lärde sig också tolka tecken från naturen, detta var absolut nödvändigt för överlevnaden. Men ju mera människan närmat sig teknikens värld så har också förmåga att läsa tecknen minskat. Men vi ska vara fullt medvetna om att vi fortfarande upplever tecken och budskap när vi sover. För i drömmarnas land skickas många budskap till oss.

 

Tecken som budbärare

De tecken som fungerar som budbärare kan vara röken från en ljuslåga, vindens susning, i drömmar eller på många andra sätt runt omkring dig. Dessa tecken kan ge dig meddelanden från den andliga dimensionen. De kan ge dig vägledning om din andliga utveckling. De kan ge dig en insikt om ett förhållande till en annan människa. Men framför allt så kan tecknen ge en varning om en fara.

 

Till exempel: Du ska ge dig iväg till en aktivitet i stan och du ska ta bilen. Du håller på med att göra dig i ordning. Och när du ska dricka ett glas juice så råkar du spilla hela innehållet över din blus. Så du måste alltså ta av dig den blöta blusen, torka av dig och ta på dig en ny. För att vara säker på att det inte ska bli någon fläck så lägger du blusen i blöt i vatten. Samtidigt så kanske du funderar över om det inte kändes som att någon knuffade till ditt glas.

Precis när du ska gå så ringer telefonen. Du tvekar om du ska svara eller gå, men så går telefonsvararen igång och du tar emot det för du vill inte missa detta trevliga samtal. Så du tar av dig jackan och sätter dig ner en stund för att prata. Nåväl, nu ger du dig iväg med din bil, men efter stund så blir du stoppad av polis. Det har hänt en olycka med en stor lastbil där föraren har tappat kontrollen och ränt in i ett träd. Om du inte hade spillt på blusen och om du inte hade fått telefonsamtalet, så kan det mycket väl vara så att din bil hade kommit i vägen för lastbilens framfart.

 

En personlig erfarenhet var när jag skulle åka in med bussen till stan och stod vid busshållplatsen. Precis innan bussen kom så fick jag en stor bild av en propp och hörde en röst som sa högt och tydligt: - Köp hem proppar! OK tänkte jag, bäst att köpa hem ett paket proppar då - bara för att ha glömt detta när jag kom till affären. På kvällen skulle jag in på toa och tände lampan. Då var där fel på strömbrytaren så det blixtrade till från strömbrytaren och proppen gick. Det var mörkt i hela lägenheten, ingen frys och ingen kyl fungerade och ingen kaffekokare. Jag hade glömt att köpa proppar, så jag fick knacka på hos grannen. Numera så finns det alltid ett paket med proppar i skåpet. Snacka om tecken i klartext!

 

Tecken som speglingar

Ibland är det så att de tecken du får är speglingar av ditt inre tillstånd. Det som du för tillfället känner eller upplever, ser du också omkring dig. Om du funderar på att köpa en gul Nissan, så ser du plötsligt gula Nissan överallt. Om du går och tänker på en speciell person som du inte mött på länge så tycker du dig se denna person överallt. Om du just fått reda på att du ska bli farmor, så plötsligt tycks det finnas barnvagnar överallt.

 

Ett annat exempel är att tolka olika händelser beroende på sitt eget känslotillstånd. Om du ser en katt som inte verkar bo någonstans så kanske du tänker - stackars katt som ska gå här ensam och som inte har en endaste vän i hela världen. Eller så kan du tänka - lyckliga katt som får gå fri som den vill och upptäcka världen som den vill. Här är två exempel på hur olika vi kan tolka, beroende på hur vi upplever oss själva.

 

Tecken som fungerar som speglingar kan också ge en inre bild av känslomässiga processer som pågår i dig. Det kan vara gammalt karma som håller på att komma upp till ytan för att förbereda dig för den insikt du snart ska komma till.

 

Hur fungerar detta med speglingar?

Den synliga verkligheten omkring dig är symboler för din inre osynliga värld. Det finns tecken omkring dig hela tiden i allt du gör, i alla möten, i alla situationer. För att förstå detta kan det vara bra att förstå dynamiken i hur det sker. Om du förstår hur tankar och föreställningar fungerar så kan du också förstå tecknen i ditt liv, hur de utspelar sig i dina tankar, föreställningar eller åsikter. De föreställningarna du har är grunden till hur du tänker och känner och uppträder. Dessa föreställningar kan vara så starka att de skapar omständigheterna i ditt liv. Dina personliga tecken kommer direkt ifrån dina föreställningar.

 

Vi har alla föreställningar om oss själva, omedvetna och medvetna. Men ibland så motsäger föreställningarna varandra. Hur kan detta vara? Det kan helt enkelt bero på att vissa föreställningar är vi inte medvetna om att de finns och hur de påverkar oss. Denna skillnad kan bero på en gammal fördom som finns hos dig men som du är omedveten om. Du har en medveten åsikt som utgår från förnuft och känsla, och en omedveten som utgår från en gammal fördom eller föreställning.

 

En gammal fördom eller föreställning som egentligen inte representerar vårt jag, kan ju ställa till det för oss i olika situationer. Vår undermedvetna programmering styr vårt sätt att se och uppfatta världen omkring oss och styr också andras sätt att uppfatta oss. Om du inte är säker på vilka undermedvetna föreställningar/fördomar du har, behöver du bara se på ditt liv. Ditt liv är en absolut projektion av dina undermedvetna föreställningar om dig själv och livet.

 

Till exempel: En liten flicka får ständigt höra att hon inte själv kan klara någonting, att hon är hopplös, ja till och med värdelös. Så småningom tror ju flickan på att hon inte kan klara någonting, att hon är hopplös och värdelös. Efter hand som åren går, så växer hon upp till sin egna individ och blir en mycket kunnig, intelligent och talangfull person. Men någonstans i hennes undermedvetna så tycker hon själv att hon är värdelös och hopplös och att hon inte kan klara någonting. Här blir då en konflikt inom henne. Hon förstår inte varför hon inte vågar ge sig in på de projekt som hon tveklöst skulle kunna ro i hamn. Men den dag hon börjar rannsaka sin uppfattning om sig själv och vad detta beror på, så kan hela hennes liv ändras eftersom då börjar hon projicera andra signaler, de signaler som är äkta och som stämmer överens med hennes rätta jag. Är hon medveten om denna process så kan hon iaktta de tecken som kommer i hennes väg, tecken som bekräftar hennes egen känsla och som bekräftar att hon är på rätt väg.  - Visst är Universum fantastiskt!

 

Budskap från framtiden

Ända sedan civilisationens vagga har människan fått exakta tecken och meddelanden om framtiden. Förutsägelser har gått i uppfyllelse, drömmar har förutsagt framtiden korrekt. I sin vardag har människor fått klara varsel om framtiden. Frågan om hur detta kan ske har diskuterats av både vetenskapsmän och filosofer under många hundra år. Det är faktiskt så att vetenskapen har förklarat en bit av detta mysterium. Albert Einsten förklarade att tiden och rummet var oskiljaktiga, och att de tillsammans utgjorde vad han kallade ett rumsligt och tidsmässigt skeende. Han förklarade att både tid och rum är elastiska, att de både expanderar och krymper och att de faktiskt kan vrida sig i fyrdimensionella kurvor. Detta innebär ju att tiden kan gå i en cirkel tillbaka till en given utgångspunkt.

 

Vi vet alla om Titanics ödesdigra jungfruresa april 1912, då hon gick på ett isberg utanför Newfoundland och förliste. Många människor dog i det svarta kalla djupet, men en del blev också räddade. År 1898 skrev Morgan Robertson en roman som hette Futility (fåfänglighet). Denna roman handlade om ett osänkbart fartyg som hette Titan och som var det största som någonsin byggts. Detta fartyg kolliderade med ett isberg under en resa i april månad och många människoliv gick förlorade därför att hon inte hade tillräckligt med livbåtar. Han skrev "Hon var världshavens största fartyg och eftersom hon var osänkbar så hade hon bara så få livbåtar som lagen föreskrev." Många av de tekniska detaljerna stämmer också överens med Titanics.

Morgan Robertsson var en av de många människor som fick signaler innan Titanic sjönk.

 

Vi har alla i färskt minne om vad som hände den 11 september 2001, när två flygplan flög in i tvillingtornen på World Trade Center i New York. Denna händelse skakade om hela vår västerländska värld. Nu på senare år så har det framkommit att väldigt många människor fick förebud om denna händelse. Undertecknad är en av dem. Jag såg två skyskrapor rasa samman i en syn, men tolkade detta som att det skulle komma en jordbävning någonstans i Asien. En av våra mest kända skådespelare och sångare berättade nyligen i en radiointervju att han också fick ett förebud om två skyskrapor som kollapsade. Eftersom denna händelse var så stark så gick där en stark serie av förebud en tid innan händelsen.

plutt.png

 

I nästa artikel ska vi prata om var tecknen kommer ifrån och på vilka olika sätt de uppträder i våra liv.

 

Morgaine den 4 november 2010

Anmäl
2010-11-04 18:20 #1 av: [GunillaR]

Berätta gärna om du upplevt några speciella tecken!

 

Anmäl
2010-11-04 18:57 #2 av: nillanb

Så intressant Gilla!

Ja visst märker jag av att tecken, något som försöker stoppa mig från att ta mig hemmifrån, precis som du skriver som den ena fadäsen efter den andra inna man ska jäkta iväg till ett möte eller liknande..de gånger jag kommit iväg har det blivit katastrof och allt planerat sitit sig.

Den värsta föraningen jag har fått hittills var för flera år sedan när min son nyss fyllt arton och han och ett gäng grabbar skulle utanför stan på fest.

Jag blev fysiskt sjuk och ville verkligen inte att de skulle ge sig iväg jag kände att något fruktansvärt skulle hända. Givetvis ville de inte lyssna som de flesta tonåringar tyckte killarna att de visste bäst. Men tyvärr fick jag rätt och  de råkade ut för en jäkligt dum och onödig olycka på hemvägen en av grabbarna kom aldrig hem mer och min son och en flicka fick skador för livet..

Nu lyssnar jag bättre till min intuition och känsla och är mycket mer tydlig i vad jag försöker förmedla.

Anmäl
2010-11-04 19:36 #3 av: Mads

Idag när jag satt ute på min innergård med min syster kom två svanar flygande över oss. För mig betyder svanar kärlek, äktenskap, trohet osv. Så de kom med en strimma hopp för både mig och min skilda syster att kärleken kanske inte är så långt borta som vi ibland tror.

Kram

Amor Vincit Omnia

Anmäl
2010-11-04 19:39 #4 av: Isa56

Tack för en spännande och mycket intressant artikel. Ska bara vänta tills vadden försvinner ur skallen, så att jag kan sätta mig in lite djupare. Ser med förtjusning på en fortsättning. Tungan ute

"Om du inte gillar något, ändra det. Om du inte kan ändra det, ändra din attityd. Beklaga dig inte. " Maya Angelou"                                                                 Medarbetare på Tarot

Anmäl
2010-11-04 19:43 #5 av: Mads

# 0 Förlåt jag glömde ju säga, tack för en kanonbra artikel såklart Gilla !

Amor Vincit Omnia

Anmäl
2010-11-04 20:40 #6 av: Pagan

Detta är ju klart intressant Gilla. Funderar ofta och mycket på detta med föraningar och tecken.

Vilken hemsk upplevelse Nillan. Mycket tankar som går i huvudet efteråt kan jag tänka mig. OM, MEN och KANSKE....

Detta med föraningarna bl.a. innan 9/11 (inom kort årsdagen) varför var det så många som fick tecken om kommande katastrof - men ingen som kunde agera på det? Varför får vi dessa föraningar utan instruktioner egentligen??

Anmäl
2010-11-04 22:49 #7 av: [GunillaR]

# 2 - Nillan, det är helt uppenbart att någon eller några försöker få dig att ta det lugnare. Du måste lyssna annars kommer du att ränna rakt in i väggen och då är allt för sent. Dessa varsel är ju för din egen del.

Vad gäller den andra upplevelsen om bilolyckan så gjorde du ju det som du skulle göra, du vädjade att de inte skulle åka. Du kanske till och med tog på dig sjukdomen just då för att du skulle förmedla varningen.

Men sedan är det ju så att alla har vi våra karman och våra egna händelser som vi har planerat att gå igenom, och då kan inte några varningar hjälpa.

Anmäl
2010-11-04 22:52 #8 av: [GunillaR]

# 3 - Mads. Enligt Denise Linn så är den vita svanen vita gudinnans och skönhetens symbol. När denna symbol dyker upp, planera då att sväva till nya höjder av frihet och behag.

Och så kom där ju två stycken, en för dig och en för din syster Flört

Anmäl
2010-11-04 23:03 #9 av: [GunillaR]

# 6 - Pagan, ja du detta har jag undrat över många gånger. Jag fick väldigt många varsel i samband med alla terroristattackerna som följde och även om en som hade skett men som jag inte visste. Det var förutom WTC, attacken på Bali, attacken av ett amerikanskt fartyg i Persiska Viken och även attacken i Daar Es Salaam, amerikanska ambassaden som hade skett två år innan WTC. Och jag fick ett tydligt meddelande att dessa attacken kom från samma. Och detta har ju visat sig genom utredningar att det var Al Quaida.

Jag hade också en syn som inte än har gått i uppfyllelse, men denna tror jag faktiskt var en utomkroppslig upplevelse. Det var ingen syn.

Ja varför får vi varsel men inte möjligheten att stoppa händelserna? Om jag vänder ut och in på min hjärna så kommer jag till möjligheten att händelserna är förutbestämda och hör till planetens karma, alltså dessa globala händelser. De personliga varseln kan vi ju få chans till att förhindra, men det kan vi inte med de globala.

Eller att dessa händelser har med USA:s karma att göra. För karman kan vara personlig och geografisk och även global.

 

Anmäl
2010-11-04 23:10 #10 av: jagealltidglad

Jättebra artikel Gilla

jag har läst och sätt The Secret och jag är helt övertygad om att Universum och min egen medvetenhet antingen det sker i det undermedvetna och/el i det medvetna tillståndet så styr jag själv med Universums kraft..

Tycker det är så himla intressant och har använt mig flera gånger av kraften, ex där jag bodde tidigare va det i bland omöjligt att få parkering, gatan va alltid full och jag fick åka runt flera kvarter för att hitta någon parkering, efter att läst the secret så tänkte jag okej, nu ska jag verkligen prova om det funkar.

satte mig i bilen och visuallera fram en parkeringsplats utanför på gatan där jag bor såg och kände hela förloppet framför mig och när jag kom hem så mycket fanns det en ledig plats, jag blev helt paff men insåg att vilka krafter det finns där ute.. fantastiskt

har vid flera tillfällen därefter gjort samma sak och 90% av gångerna så har det funkat

Vid flera tillfällen har jag varit jätteorolig för en vän som fått besked om cancer för 4 gången som försvann och inte hörde av sig och jag fick inte tag i honom, min oro gjorde att jag knappt kunde tänka på något annat än hur han mådde, om han levde osv, och vid flera tillfällen så nästan skrek jag rakt ut i luften, snälla ge mig ett tecken på att han mår bra och att det kommer ordna sig.. då har det helt oväntat dykt upp bilar med samma logotype som han har på sin bil (ovanlig logotyp), program på tv om cancersjuka människor som blir friska osv osv.. för mig va det tecken på att han blir bra..

Nu har det gått över 2 år sen han slutade med behandlingarna och inge tecken på att han ska få tillbaka sjukdomen..

som sagt, för mig är Universum det mäktigaste av det mäktigaste..

Anmäl
2010-11-05 00:29 #11 av: [Jeremina]

Jag måste gratulera dig till en mycket bra artikel, jag läste den noga och med en speciell känsla.

Nu har jag sett många tecken under årens lopp. Jag orkar inte skriva om dem ikväll men återkommer gärna.

Anmäl
2010-11-05 00:44 #12 av: [GunillaR]

# 10 - Jage.....

Det som du först pratar om, The Secret, handlar nog mer om Attraktionslagen, en av Universums lagar.

Men det sista som du berättar om hur du fick tecken om din cancersjuka vän, det är ju mycket intressant!

Anmäl
2010-11-06 02:06 #13 av: [GunillaR]

Jag kom att tänka på för ungefär två år sedan, då började jag plötsligt se barnvagnar överallt. Annonser med barnvagnar och bebisar. Och en dag satt jag på bussen och fick syn på en stor reklampelare där det stod "Storebror" i någon sammanhang. Och då tänkte jag i mitt stilla sinna, jaha............ska det bli ett barnbarn till. Efter några månader berättade min son att de skulle få ett barn till och att Daniel skulle bli storebror.

 

Anmäl
2010-11-06 11:06 #14 av: Mads

# 8 Åh, det låter ju alldeles förträffligt härligt !

Amor Vincit Omnia

Anmäl
2010-11-06 11:13 #15 av: Howliten

Hejsan,

angående parkeringsplatser. Min man hittar alltid en parkeringsplats där han vill parkera. Oavsett hur centralt det är. Det är helt makalöst!! "Klart det finns en för mig" säger han, "Det finns det alltid". Själv kör jag runt o letar o letar... ska ändra min tankesätt här tror jag.Glad

Vad gäller annat så körde jag från en massage jag fått. Det var på efetrmiddagen en ganska klar vårdag. Jag var lite disträ, hade mycket att fundera på. Det var 70-väg där jag körde och jag höll 70. Helt plötsligt knackade det i taket. Knack-knack-knack... Det fanns inget som kunde trilla ner från tex träd eller så. Jag blev iskall i magen. Här gäller det att skärpa sig!

Jag funderade sedan på det här och förstod att någon ville att jag skulle skärpa till mig och koncentrera mig på körningen. Jag kom hem hel och hållen. Det tackar jag för.

//Sanne

Anmäl
2010-11-06 11:45 #16 av: [GunillaR]

# 15 - Men du det där var ju ett kraftigt tecken. Tur att du uppfattade det på rätt sätt och att allting gick bra. Efter massage så kan man ju vara lite "borta".

 

Anmäl
2010-11-06 12:08 #17 av: Howliten

Jepp, det kommer upp en del att grunna på när man fått massage eller annan terapi för den delen. Och tacksam är jag för knackningen.

Anmäl
2010-11-06 13:45 #18 av: janing

Jag kan berätta nåt som hände för ca 20 år sen. Jag hade åkt hem för att äta lunch - jag bor ca 1 mil från jobbet och var ledig en längre stund över dan. Iaf så medans jag var hemma så blev jag väldigt nervös och skakig , mådde inte alls bra, ville egentligen inte fara iväg, men det är ju det där med dåliga samvetet, att man ska ställa till det för arbetskamraterna, så jag åkte fast jag mådde dåligt.

Det var väldigt halt så jag körde sakta. När jag nästan var framme i byn så springer det ut en lös hund mitt framför bilen och jag hann inte stanna. Den dog inte på en gång, men jag fick reda på kvällen att den gått bort.

Vad jag ångrar att jag inte "lyssnade" , vad jag förstod efteråt var ett tecken.

Anmäl
2010-11-06 14:17 #19 av: [GunillaR]

# 18 - Jag tror det är mycket vanligt att vi inte ser tecknen, eller även om vi märker att något är som det inte ska vara, så kommer egot in och berättar för oss att vi ska vara duktiga. Din arbetsgivare tackade dig säkert inte för att du åkte dit den dagen, för jag förmoder att du mådde jättedåligt efter olyckan med hunden.

Vi ska lyssna på tecken och varsel, men vi ska inte leta efter dem.

 

Anmäl
2010-11-07 21:27 #20 av: ina3

#19 Så sant, vilket bra råd..det skall jag ta till mig!

Anmäl
2010-11-08 17:12 #21 av: [GunillaR]

Detta måste jag berätta!

Jag håller ju på att försöka få till en utställning och börjat söka medlemskap i olika konstnärsföreningar. Första ansökan till Svenska Konstnärer, blev avslag utan bedövning. Jag hade ingen högskoleutbildning.

Men jag känner ju att jag vill få till en utställning i alla fall och vill söka andra vägar. Jag hade också tänkt att ha prästinnorna som tema, men har känt tveksamhet inför detta de senaste dagarna.

För något år sedan så hade jag faktiskt en bra idé om ett tema som jag faktiskt började på, men sedan såldes några av tavlorna och jag kom av mig i mina planer. Temat var "Världens Kvinnor" Jag hade gjort en skiss av en afrikansk kvinna och lagt denna skiss på bokhyllan. Sedan hade jag lagt annat över och skissen var som helt bortglömd.

Tidigt (okristligt tidigt) i förrgårs morse så började min katt föra ett ståhej på bokhyllan. Hon rafsade ner det som låg över skissen och skissen låg kvar där. I morse då jag steg upp så hamnade mina ögon direkt på skissen - och då slog det mig! Javisst ja! Temat med världens kvinnor!  Katten visste och hjälpte mig!

Som tack för detta har hon nu fått en lååååång stund av gullning och pussar på magen Skrattande

Snacka om tecken!

 

Anmäl
2011-03-23 22:27 #22 av: coach

Det här är intressant ! Jag ska läsa vidare en ny dag!

Anmäl
2011-03-24 00:19 #23 av: [GunillaR]

Artikel nummer två kommer denna vecka!

 

Anmäl
2011-03-24 05:47 #24 av: Maggan71

Åh, vilken spännande tråd!

Låt mig berätta en sak som hände mina föräldrar något år innan jag föddes. De var på bilsemester i Norge.

De var ute bland fjordar och berg och körde när bilen plötsligt stannade. Den vägrade att starta... Pappa trodde att bensinen var slut, trots att mätaren inte visade på det.

De lämnade bilen och gick för att be om hjälp. Nästan direkt mötte de en kvinna som de berättade för. Hon såg förfärad ut och frågade om de verkligen tänkt köra den där vägen? Bron som de var på väg till var i mycket dåligt skick, men varningsskyltarna var försvunna.

Mamma och pappa bestämde sig för att ta en annan väg. När de kom tillbaka till bilen startade den utan problem. *ler*

Ingenting är omöjligt. Det "omöjliga" tar bara lite längre tid... Flört

Anmäl
2011-03-24 10:15 #25 av: Skogshumblan

Denna artikel är så bra. Och jag har gåshud Gilla när jag läser alla inlägg och inte minst ditt senaste om utställningen. Vet ju hur gärna du vill detta och som kvinna är du onekligen en förebild det lilla jag känner om dig!

Varsel och tecken har jag haft hela mitt liv men jag har inte kopplat dem som så förens i vuxen ålder. Drömmer mycket eller får ett namn eller tankar som bara ploppar upp och inte försvinner förens jag vet varför jag fått dem till mig.

Min bror har jag sällan kontakt med och vi har inget som helst umgänge längre. För några år sen dök hans namn hux flux upp i mitt huvud. Jag förstod så mycket av det här med varsel så att det var något med honom men inget mer. Några dagar senare pratade jag med vår mamma och fick veta att min bror svävade i dödens skugga den dag jag fått honom på skallen. Han klarade sig och lever än men det var en jobbig sits för mig. Att få känna så för någon man helst vill ha många hundra mil ifrån sig...

Anmäl
2011-12-12 14:43 #26 av: [marion69]

Oj vad jag kände igen mig i detta som du skrev :

 

Till exempel: En liten flicka får ständigt höra att hon inte själv kan klara någonting, att hon är hopplös, ja till och med värdelös. Så småningom tror ju flickan på att hon inte kan klara någonting, att hon är hopplös och värdelös. Efter hand som åren går, så växer hon upp till sin egna individ och blir en mycket kunnig, intelligent och talangfull person. Men någonstans i hennes undermedvetna så tycker hon själv att hon är värdelös och hopplös och att hon inte kan klara någonting. Här blir då en konflikt inom henne. Hon förstår inte varför hon inte vågar ge sig in på de projekt som hon tveklöst skulle kunna ro i hamn. Men den dag hon börjar rannsaka sin uppfattning om sig själv och vad detta beror på, så kan hela hennes liv ändras eftersom då börjar hon projicera andra signaler, de signaler som är äkta och som stämmer överens med hennes rätta jag. Är hon medveten om denna process så kan hon iaktta de tecken som kommer i hennes väg, tecken som bekräftar hennes egen känsla och som bekräftar att hon är på rätt väg.  - Visst är Universum fantastiskt!

Sajtvärd för TONÅRINGAR och SVAMP och BÅTLIV och medarbetare på Övernaturligt.

 

VÄLKOMMEN!

Anmäl
2011-12-13 11:54 #27 av: liawilson

Härlig artikel! Har nog sagt det många gånger nu, men för några månader sen så såg jag en inre bild av en olycka, flera ambulanser, brandbilar & poliser var på plats-jag sa till min pojkvän att vi måste läsa tidningen dagen efter & mycket riktigt-i tidningen stog det då om en olycka i tyskland där omkring 60 människor skadats i en trafikolycka. En annan sak är innan jag träffade min pojkvän-då såg jag hjärtan överallt & visste innan att jag snart skulle träffa på en kärlek, mycket riktigt några veckor bara efteråt träffade jag jimmy & vi har varit tillsammans i över ett år nu. Ibland kan jag se människor på stan innan jag träffar på dom också. Länge sen nu, men detta är väl inget vi kan styra över- Det är otroligt häftigt iaf & man får lite mersmak ;)

Anmäl
2011-12-13 11:58 #28 av: liawilson

Jag har också många gånger räddat pappa & mig från att flera gånger råka ut för bilolyckor, det är ett flertal gånger som han somnat till framför ratten, tidiga mornar då han skulle skjussa mig till skolan, jag likaså blundade, men har alltid dom gångerna slagit upp ögonen precis innan han tappat kontrollen..En gång på uotoban i tyskland, vi hade otrolig tur den gången. Vi klarade oss precis, bilen fick en del skador från räcket men hade jag inte slagit upp ögonen där i sista sikunden så hade vi antagligen inte levt.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.