Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Energier och krafter

Akasha Krönikan

2009-11-29 01:52 #0 av: [GunillaR]

Hur kan vi se in i framtiden och hur kan vi se det som har hänt? Oavsett om man läser tarotkort eller på annat sätt kanaliserar och ser och känner det förflutna och framtiden så kan man ju undra varifrån dessa bilder och känslor kommer. Det finns en förklaring! Universum behöver vissa lagar för att fungera. Akasha krönikan är en av dessa lagar och den mest allomfattande.

akasha_1.jpg

 

 

 

I Akasha krönikan finner man alla livsgärningar hos alla människor som levt på jorden. Där kan vi hitta våra tankar och våra känslor, våra reflektioner och erfarenheter genom våra liv. Denna registrering har pågått sedan jordens födelse. Man kan tänka sig denna som en gigantisk datoranläggning som samlar in allting. Visst är detta en hisnande tanke!

Akasha krönikan är tillgänglig för alla som kan tona in sig på en speciell frekvens där man kan se tredimensionella bilder precis som en film som spelas upp. Man kan inte göra någon tidsresa för att ändra på det förgångna, det är helt omöjligt.

Här finns också beskrivet om framtiden för planeten. Denna beskrivning är dock baserad på de förutsättningar som råder just i den stund man besöker krönikan. Om förutsättningarna ändras, så kommer också framtiden i krönikan att ändras. Detta är Universums hemlighet!

Akasha finns också benämnt som Astralljuset. Visst låter det vackert!

Detta måste ju betyda att vi alla människor som lever och har levat på jorden är sammanvävda i detta Astralljus, att vi alla blir påverkade av allt som händer och har hänt och därigenom kan styra vad som kommer att bli Jordens framtid.

Vi vet ju inte hur detta Alstralljus ser ut fysiskt men vi kan ju tänka att det finns som en stor aura kring jorden. Vi vet ju att allt, hela Universum består av vibrationer och att vi människor ser och upplever den materia som är anpassad till våra egna vibrationer, våra frekvensområden.

Du kan aldrig göra någon tidsresa för att ändra på det som varit. Du kan bara besöka gamla tider.

 

Vi ska också komma ihåg att taroten inte är något manuskript för hur du ska leva. Den är endast en rådgivning. Du bestämmer själv hur din framtid ska vara genom att välja dina förutsättningar och vägar. Det som taroten visar nu grundar sig på de förutsättningar som finns i din karma just nu. Om du finner något som inte verkar trevligt så kan du försöka välja bort situationer som leder till denna händelse. Huvudsaken är att du själv väljer!

guldfjäder.png

 

Gunilla i november månad 2009

Anmäl
2009-11-29 20:18 #1 av: Indiania

Tack för din facinerande artikel! Flört Kram

" Var nära naturen - var när dig själv "

 

Anmäl
2009-12-06 02:09 #2 av: Tuva-Lena

Åh så vackert skrivet Gilla! Jag blir helt lyrisk av denna "krönika"! På häxkursen som jag går just nu kallar vi detta astralljus för "den odiska manteln". En slags aura som omger vår planet - precis som du skriver. Känns som jag fått bingo! Kyss

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2009-12-06 11:30 #3 av: [GunillaR]

# 2 - Är det inte härligt när man får bingo?Skrattande

Jo, och i denna aura så finns alla händelser som har varit och de som ska komma beroende på karman. För det finns ju inte bara människornas Krönika,  utan även planetens. Men jag har en teori att vi kommer bli mer sammansvetsade med planetens krönika så att vi människor känner att det vi gör mot planeten gör vi också mot oss själva. Och vi är ju inte så snälla mot vår planet just nu.

Ja, nu kom jag ju in på något helt annat.............hrrrmmmm....he heOskyldig

Anmäl
2009-12-06 14:38 #4 av: Tuva-Lena

#3 Det gör ingenting! Ofta kan man få nya AHA-upplevelser just av utvikningarna man gör när man pratar.. Flört

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2009-12-06 19:08 #5 av: [GunillaR]

# 4- Jo precis! De e bar å snack på!

Anmäl
2009-12-06 22:08 #6 av: Soffe

Väldigt intressant artikel :-)

Anmäl
2009-12-07 00:59 #7 av: [Camio]

Kändes som en smärre aha-upplevelse när man läste den artikeln... vill bara veta mer!

Anmäl
2009-12-07 11:51 #8 av: [GunillaR]

# 7 - Visst är det så att när man läser vissa saker så känns det i hjärtat att "så här är det" - som om man egentligen vetat detta men glömt bort.

 

Anmäl
2009-12-07 17:30 #9 av: [Camio]

#8 Ja, precis så känns det som du säger... -att det här visste jag ju redan... jag brukar kalla det för 'nedärvda minnen' den kunskapen finns på ngt vis nedärvt i vårt dna och vi får liksom tillgång till infot  när vi ser och blir påminda om 'sanningen'....

Anmäl
2010-08-09 18:50 #10 av: [GunillaR]

Puttar upp denna artikel eftersom ämnet är aktuellt som diskusionsämne på en annan sajt.

 

Anmäl
2010-08-10 10:33 #11 av: Elpida

Jättebra artikel Gilla!! Låter fantastiskt, ska tänka på det nästa gång jag lägger tarot, vi måste ju då läsa av vad som står i boken just vid det tillfället..eller?

Viktigt för mig är också det du avslutar med, att det vi spår i korten inte är det slutgiltiga utan vi kan själva påverka framtiden och förutsättningarna genom att välja andra vägar!

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl
2010-08-10 12:47 #12 av: [GunillaR]

# 11 - Jamen precis så är det. De vägledningar som kommer upp bygger på nuvarande förutsättningar.

Därför är det viktigt att veta att kommer där upp något negativt så behöver detta inte inträffa om man försöker ändra på förutsättningarna, och om det inträffar så kanske det inte gör detta med full kraft.

Sen är det ju också så att vissa saker är förutbestämda att vi ska uppleva och dessa kommer vi inte undan.

 

Anmäl
2010-08-10 12:54 #13 av: Elpida

Jag fick upp att vi skulle bråka om gamla och glömda synder häromdagen och tänkte - skit oxå. Näpp, det ska inte bli så. Jag väntade och igår kom det, eftersom jag var föreberedd kunde jag ta det med en klackspark,garva åt det och det gled oss bara förbi =)

Det är först nu jag kunnat ta det positivt istället för att få ångest för vad som ska hända. Att kunna styra båten förbi grynningarna om du förstår vad jag menar.. att kunna lindra "fallet".

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl
2010-08-10 13:23 #14 av: [GunillaR]

Det är precis så jag menar Flört

Anmäl
2010-08-10 16:50 #15 av: Elpida

=) =)

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl
2010-08-29 18:54 #16 av: catrysse

Kan det vara där mina klienter hämtar sin information när de gör en tidigare-liv-session?

Det låter ju väldigt spännande och jag har för mig att jag har läst om detta innan någonstans, kan det vara Sylwia Brown som har skrivit om detta?

Kram till er alla och ha en fortsatt trevlig dag

Catrysse

Anmäl
2010-08-29 19:32 #17 av: [GunillaR]

# 16 - Enligt vad jag förstår så är det här som man hämtar informationen. Men informationen gäller bara under nuvarande förutsättningar och karman.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.