Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (6) Senaste inläggen Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Länkar Meditation och avslappning

Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar

Om Tarot iFokus

Välkommen till Tarot iFokus!

Om vanliga kort kan berätta om händelser så kan tarotkorten gå på djupet och bortom själva händelsen genom att ge insikt om varför händelsen sker.

Tarotkorten har alltid betraktats som mystiska. I vår västerländska historia förekom tron att det ockulta hade med djävulen att göra. Denna uppfattning var det säkerligen mest kyrkan som stod bakom. Eftersom kyrkan hade väldigt stor makt och kunde bestraffa folk så är det kanske inte så konstigt att ingenting om tarotkort blivit bevarat. Denna kunskap har sannerligen förvarats och förmedlats i lönndom.

Genom tarotkorten kan man lära känna sig själv. Innan man lär känna sig själv kan man inte känna någon annan på det sanna sättet.

Genom att använda dig av tarotkorten kan du få hjälp att fatta beslut, att se sanningen i situationen. Ofta ser vi en situation bara från ett perspektiv som är påverkat av våra egna och andras uppfattningar och hur saker och ting "bör" vara. Tarotkorten kan hjälpa dig att se saker från ett annat perspektiv och därigenom hjälpa dig att närma dig situationen på rätt sätt.

Man använder tarotkorten i sin vardag som ett arbetsredskap att nå fram till sitt inre jag. Du är ju en del av Universum och har tillgång till Gudomlig information.

 

Jag vill till slut påpeka att denna sajt inte är något ställe där man kan få en gratis tarotkonsultation, utan där vi tillsammans ska upptäcka tarotens fantastiska värld!

Hälsningar Pagan med medarbetare


Bra att känna till:

Skrivregler på Tarot.ifokus

Att diskutera på internet

Värd

Avatar för Tarotstollan

Medarbetare

Avatar för Amandla